• მთავარი
  • სერიალები
  • ფილმები
  • ტელევიზიები
  • რჩევები
  • კულინარია
  • » » როგორ მოვამზადოთ ბაჟე

    როგორ მოვამზადოთ ბაჟე

  • ავტორი: anna
  • თარიღი: 26-11-2016, 18:03
  • ნახვები: 477
  • კომენტარები: 0
  • soc.ge
    loading...

    1 ნიგოზი გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში. ნიგოზს დავუმატოთ მცირეოდენი მარილი და ერთი სუფრის კოვზი გადადუღებული წყალი. ვზილოთ ნიგვზის მასა ზეთის გამოხდამდე.
    2 ზეთი გადავიღოთ ცალკე ჭურჭელში.
    3 ნიგოზი, სანელებლები და ნიორი მოვათავსოთ ჭურჭელში და დავაბლენდეროთ. დავამატოთ მარილი და წითელი წიწაკა.
    4 თუ ნიგვზის სოუსი არ გამოვიდა ერთგვაროვანი მასის, გაატარეთ ის საცერში.
    5 ბაჟე მოათავსეთ საწებლის ჭურჭელში და მოასხით ზედ რამდენიმე წვეთი ნივზის ზეთი.
    6 ბაჟე შეგიძლიათ მოასხათ თევზს, ქათამს ან ღომს.

    საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:
    ნიგოზი 100 გრ.
    2.5 ჭიქა გადადუღებული წყალი
    ხმელი ქინძი 1/2 ჩ.კ.
    ნიორი 3 ან 4 კბილი
    წითელი წიწაკა გემოვნებით
    მარილი გემოვნებით

    ავტორი: თაკო კარკალაია
    გაუზიარეთ მეგობრებს

    kulinaria, rogor, movamzadot, baje

    soc.ge

    Copyright © MYLINE.GE

    დამზადებულია NIXON'S STUDIO მიერ