• მთავარი
  • სერიალები
  • ფილმები
  • ტელევიზიები
  • რჩევები
  • კულინარია
  • ბეზე

  • ავტორი: admin
  • თარიღი: 27-08-2016, 15:47
  • ნახვები: 412
  • კომენტარები: 0
  • soc.ge
    loading...

    შემადგენლობა:

    10 ც კვერცხი
    250 გ კარაქი
    2 ც ლიმონი
    2.5 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი

    მომზადება:

    10 კვერცხის ცილა გავთქვფიოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 300 გრ შაქრის ფხვნილი, 2 ც ლიმონი. ს.კ-ით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე,შევდგთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.

    კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად : 250 გრ კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი. დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვფიოთ კარგად მიქსერით.

    გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.
    გაუზიარეთ მეგობრებს

    ბეზე, კულინარია

    soc.ge

    Copyright © MYLINE.GE

    დამზადებულია NIXON'S STUDIO მიერ