• მთავარი
  • სერიალები
  • ფილმები
  • ტელევიზიები
  • რჩევები
  • კულინარია
  • » » ლეღვის მურაბა

    ლეღვის მურაბა

  • ავტორი: admin
  • თარიღი: 23-02-2016, 03:34
  • ნახვები: 1 328
  • კომენტარები: 0
  • soc.ge
    loading...

    მასალა:
    1 კგ. ლეღვი
    1 კგ. შაქარი
    2 ჩ/ჭ წყალი
    მომზადების წესი:

    შავი სამურაბე ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. ორ ჩაის ჭიქა წყალში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. დაჩხვლეტილი ლეღვი მოვათავსოთ სიროფში და ნახევარსაათიანი დუღილის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათით ან მეორე დღემდე. შემდეგ კვლავ შემოვდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ დაახლოებით ნახევარი საათის განმავლობაში, სანამ სიროფი არ შესქელდება და ლეღვი ქარვის ფერს არ მიიღებს.

    [img=left]http://www.kulinaria.ge/wp-content/uploads/2012/09/ლეღვი.jpg[/img]

    მოვიდა შემოდგომა და დადგა დრო გემრიელი მურაბების კეთებისა. ტომატო შეეცდება ფეხი აუწყოს რიტმს და ნელ-ნელა შემოგთავაზოთ სხვა და სხვა მურაბების რეცეპტები. ჩაფიქრებული მაქვს ერთი-ორი უცხო და ძალიან გემრიელი მურაბის რეცეპტის დაწერა უახლოეს მომავალში. დანარჩენს სიურპრიზად შემოვინახავ.

    გემრიელი მურაბები გამოგსვლოდეთ!
    გაუზიარეთ მეგობრებს

    ლეღვის მურაბა

    soc.ge

    Copyright © MYLINE.GE

    დამზადებულია NIXON'S STUDIO მიერ